hobro-lejeboliger.dk: Lejebolig i Hobro

Lejebolig i Hobro

Om Hobro

Hobro er en by med beliggenhed i bunden af Mariager Fjord i Region Nordjylland. Hobro har 12.083 indbyggere i 2019. Terrænet i Hobro er præget af høje bakker både i byens nordlige og sydlige bydele. Hobro ligger nær motorvej E45 og er hertil en stationsby mellem Aalborg og Randers. Det er dermed gode til og fra kørselsmuligheder til Hobro.

 

Værd at besøge i Hobro

-          - Vikingecenter Fyrkat

-          - Gasmuseet

-          - Verdenskortet Ved Klejtrup Sø

-          - Stinesminde

-          - Lystfartøjsmuseet

-          - Jættestuerne I Snæbum

 

Hobros geografi

Hobro er en by med beliggenhed i bunden af Mariager Fjord i Region Nordjylland, og har 12.083 indbyggere i 2019. Terrænet i Hobro er præget af høje bakker både i byens nordlige og sydlige bydele.

 

Links om Hobro

-          Om Hobro på Wikipedia

-          Link til Mariagerfjord Kommune

-          Kort over Hobro

-          Erhvervslokaler i Hobro

-          Søg erhvervslejemål i Hobro

 

Søger du bolig?

Som boligsøgende kan du få information om alle de byer og bydele der er relevante for dig. Klik på det område du søger for at læse mere om området, og du finder nyttig viden som er relevant uanset hvilken type bolig du søger - ejerbolig, andelsbolig eller lejebolig - hus/villa/rækkehus, lejlighed, værelse eller fritidshus/sommerhus.

Dette website er skabt af en af Danmarks førende portaler for udlejning af lejeboliger. Søger du lejebolig, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over stort set alle relevante lejeboliger på markedet. Med lidt held har du fundet den lejebolig du søger på fem minutter!